FORGOT YOUR DETAILS?

Politica de livrare

Accesul în platfoma Fundatiei Dorel Visan.

Produsele digitale se transmit doar in format electronic (la adresa de e-mail specificata in comanda) sau sub forma de parola si user in email, date care permit logarea si accesarea platformei de curs. Plata abonamentului se face exclusiv online (prin card) si livrarea produsului (prin acces la platforma de curs prin user si parola se realizeaza prin email, doar dupa confirmarea platii).

In masura in care clientul a primit datele de conectare la sectiune de cursuri a platformei web, se va considera ca serviciul pe care Fundatia Dorel Visan s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de client. Datele de acces in platorma de curs nu pot fi retrase odata ce au fost trimise. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul.

TOP