FORGOT YOUR DETAILS?

Termeni și condiții

Termenii şi condiţiile de utilizare a https://dorelvisan.ro/

Vă mulţumim pentru utilizarea produselor şi a serviciilor noastre (numite mai departe generic “Serviciile”). Serviciile sunt oferite de FUNDAȚIA DOREL VIȘAN, cu sediul cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Tăietura Turcului, Nr. 58, 400221 - jud. Cluj, CIF 43817238. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord in mod expres cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

Serviciile noastre sunt variate şi, prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice Termeni şi condiţii suplimentare sau cerinţe suplimentare pentru produse (inclusiv cerinţe referitoare la vârstă). În cazul anumitor Servicii, există Termeni şi condiţii suplimentare, iar, dacă utilizaţi acele Servicii, Termenii şi condiţiile suplimentare respective fac parte din contractul dintre dvs. şi FUNDAȚIA DOREL VIȘAN

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie să respectaţi toate politicile puse la dispoziţie în cadrul Serviciilor.

Nu utilizaţi Serviciile în mod necorespunzător. De exemplu, nu încercaţi să influenţaţi Serviciile sau să le accesaţi în alt mod decât prin interfaţa şi prin instrucţiunile oferite de FUNDAȚIA DOREL VIȘAN Puteţi utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform legilor şi reglementărilor aplicabile pentru controlul exporturilor şi al reexporturilor. Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către dvs. dacă nu respectaţi Termenii şi condiţiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesaţi. Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea proprietarului conţinutului sau dacă acest lucru vi se permite prin lege. Prezenţii Termeni şi condiţii nu vă acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă din cadrul Serviciilor. Nu eliminaţi, nu ascundeţi şi nu modificaţi nicio menţiune legală afişată în cadrul sau împreună cu Serviciile.

Serviciile noastre afişează un anumit conţinut care nu aparţine FUNDAȚIA DOREL VIȘAN Responsabilitatea pentru acest conţinut revine exclusiv entităţii care îl pune la dispoziţie. Putem examina conţinutul pentru a stabili dacă este ilegal sau dacă încalcă politicile noastre şi putem elimina sau refuza să afişăm conţinutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că încalcă politicile noastre ori legea. Însă acest lucru nu înseamnă neapărat că examinăm conţinutul; prin urmare, nu presupuneţi că îl examinăm.

În ceea ce priveşte utilizarea Serviciilor de către dvs., putem să vă trimitem anunţuri privind serviciile, mesaje administrative şi alte informaţii. Puteţi renunţa la unele dintre aceste comunicări.

Unele dintre Serviciile noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile. Nu utilizați aceste Servicii într-un mod care vă distrage atenția și vă împiedică să respectați legislația rutieră și de siguranță.

Nu toate serviciile noastre sunt gratuite. Prin utilizarea unora dintre serviciile noastre sunteti de acord cu posibilitatea efectuarii unei platii catre FUNDAȚIA DOREL VIȘAN conform listei de comisioane si preturi.

Contul dvs. https://dorelvisan.ro/

Pentru a utiliza unele dintre Servicii, poate fi necesar un Cont https://dorelvisan.ro/ (numite mai departe generic “Cont”). Puteţi să vă creaţi propriul Cont sau acesta vă poate fi atribuit de un administrator, cum ar fi angajatorul sau instituţia dvs. de învăţământ. Dacă utilizaţi un Cont atribuit de un administrator, se pot aplica Termeni şi condiţii diferite sau suplimentare, iar administratorul poate avea dreptul să vă acceseze sau să vă dezactiveze contul.

Pentru a vă proteja Contul, păstrați parola confidențială. Purtați întreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc în sau prin intermediul Contului. Încercați să nu reutilizați parola Contului pentru aplicații terță parte. Dacă aflați despre orice utilizare neautorizată a parolei sau a Contului, este responsabilitatea dvs. sa ne informati despre aceasta.

Protejarea confidenţialităţii şi a drepturilor de autor

Politicile de confidenţialitate FUNDAȚIA DOREL VIȘAN explică modul în care tratăm datele dvs. cu caracter personal şi în care vă protejăm confidenţialitatea atunci când utilizaţi Serviciile noastre. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord că FUNDAȚIA DOREL VIȘAN poate să utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidenţialitate.

Răspundem notificărilor cu privire la posibilele încălcări ale drepturilor de autor şi desfiinţăm conturile sau blocam accesul utilizatorilor care încalcă în mod repetat drepturile de autor, conform prevederilor legale.

TOP