FORGOT YOUR DETAILS?

Curs VIDEO numărul 1

Maestrul Dorel Vișan îl citează pe marele yoghin tibetan Milarepa și explică de ce a realizat acest ghid simplu și clar conținând tehnici de masaj, respirație și meditație bazat pe învățături străvechi, care continuă să aibă un puternic ecou până în zilele noastre.

Curs VIDEO numărul 2

Maestru Dorel Vișan prezintă masajul abdominal pentru începutul zilei care se realizează împreună cu tehnici de respirație, în șapte mișcări și trei serii.

Curs VIDEO numărul 3

Maestru Dorel Vișan prezintă cele două părți ale programului, respectiv: Trezirea la Conștiință și Relația cu Universul. Aceste etape de muncă cu propriul corp și propria persoană ne vor ajuta să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine.

Curs VIDEO numărul 4

Maestru Dorel Vișan prezintă tehnici de presopunctură abdominală care se pot realiza la începutul zilei, în zece puncte cheie de activare și echilibrare a organelor interne.

Curs VIDEO numărul 5

Maestru Dorel Vișan prezintă diverse serii de exerciții de mișcare și respirație pentru redobândirea energiei organismului. Preferabil se vor realiza în natură sau într-o cameră bine aerisită.

Abonează-te cu 25 lei pe an

și vei avea acces la o serie de mici ghiduri video
concepute de maestrul Dorel Vișan

care conțin tehnici de masaj, respirație și meditație bazat pe învățături străvechi, care continuă să aibă un puternic ecou până în zilele noastre.

TOP